Sweboat - för företag i branschen

Wasa Yachts söker mekaniker

WASA_DEKAL

WASA YACHTS ANSTÄLLER NYA DUKTIGA MEKANIKER!

Verksamheten är i en expansiv fas och vi behöver utöka personalstyrkan. Vi söker duktiga mekaniker, gärna med erfarenhet från Yanmar, Volvo Penta, Suzuki eller Mercruiser/Mercury eller motsvarande.Vi söker antingen dig som har flerårig erfarenhet som båtmekaniker / marintekniker och/eller dig som nyss har gått ur skolan och har viljan att jobba och lära. (Erfarenhet från andra motorarbeten är också meriterande)
Arbetsuppgifterna inkluderar olika typer av service och installationer såsom motorservice, motorbyte, felsökning, vinterkonservering samt uppstart och provkörning av båtar mm.

Flertalet tjänster på olika nivåer finns, de olika tjänsterna kräver olika mycket erfarenhet. Arbetet varierar en hel del under året.

Du är noggrann, strukturerad, stresstålig, initiativrik, har hög ansvarskänsla och arbetsmoral samt gillar varierande och omväxlande arbete. Du är van vid att kommunicera med människor och kan uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och på engelska. Har du erfarenhet av el-installationer, marinelektronik, samt kan laminera är det ett plus.
Gillar Du båtar och ser lösningar istället för problem så finns stora möjligheter att utvecklas, verksamheten är i en expansiv fas och för rätt personer kommer goda möjligheter till utveckling att finnas.

Tjänsterna är på heltid och villkor enligt kollektivavtal med tjänstepension, arbetstidskonto, försäkringar etc. Vi har även flextid & friskvårdsbidrag.Lönesättning efter erfarenhet. Tillträde snarast möjligt.

Vi tar emot och läser ansökningar löpande.
Skicka in ansökan med CV via e-post [email protected]m, märk ansökan MEKANIKER.
Kontakta VD Tommy Planeryd om du önskar mer information om tjänsterna.
Telefon 08-550 972 30, Wasa Yachts, Halldalen 1A, 152 97 Södertälje

Wasa Yachts är ett båtvarv i Södertälje etablerat i början av 1900-talet och varvet är numera ett fullservicevarv som utför alla slags arbeten i framförallt fritidsbåtar. Under 2017 etablerades dom första hallarna på det nya varvsområdet. Vi vinterförvarar över 140 båtar och antalet ökar stadigt. Vi hanterar framförallt båtar över 30 fot, både motor- och segelbåtar. Vi utför också service på utom- och inombordare för externa kunder. Wasa Yachts är i dagsläget auktoriserad verkstad och återförsäljare för Yanmar och Suzuki, och dialog med fler motorleverantörer pågår.
Agapi logga

Agapi Clup Operative - sommarjobbAgapi Club Operative (summer contract)

Job Title: Agapi Club Operative
Location: Stockholm
Duration: 1st April - 31st October 2021

Job ... Läs mer >>
BrohällMarinVåg

Brohäll Marin söker marintekniker

Brohäll Marin AB är beläget på Bullandö Marina cirka 2 mil öster om Gustavsberg, Värmdö. Vi är ett glatt gäng som nu behöver förstärkning av en duk... Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software