Sweboat - för företag i branschen

Viggo Boats söker fler medarbetare!

Har du erfarenhet från tillverkande industri, gärna inom båtbranschen och en vilja att utvecklas inom ditt yrke tillsammans med ett erfaret team? Då tycker vi att du ska söka någon av våra lediga tjänster på Viggo Boats i Öregrund!

viggofinal

Lediga tjänster
Samtliga tjänster är heltid måndag-fredag, dagtid. Anställningsformen är tillsvidare med inledande provanställning, kollektivavtal finns. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Yrkeskunnig elektriker
Arbetet innefattar installationer och driftsättning av utrustning ombord på nyproducerade motorbåtar. Minst 3 års erfarenhet alternativt utbildning inom yrket eller liknande arbete krävs för rollen. Om du har viljan att lära dig och utvecklas kommer du finna stort stöd i ett erfaret team.

Teamledare produktion med produktansvar
Vi söker en erfaren båtbyggare/marintekniker med goda ledaregenskaper. Du kommer att arbeta i ett litet och väl inarbetat team vilket ställer krav på ödmjukhet och vilja att hugga i där det behövs. Utöver att arbeta i och leda ett team ansvarar du för att säkerställa kvalitet och punktlighet i produktionen. Du arbetar nära konstruktörer, inköpare och produktionsplanerare med rapportansvar till företagsledningen. Arbetet innefattar kvalitetskontroller och sjötester av nya båtar, varpå erfarenhet av att hantera snabbgående motorbåtar är starkt meriterande.

Svetsare/Båtbyggare
Arbetet innefattar MIG och TIG svetsning av aluminium. Erfarenhet från svetsande tillverkningsindustri i aluminium eller dokumenterad svets-utbildning är ett krav. Meriterande är om man har arbetat med nytillverkning av aluminiumbåtar. Andra arbetsuppgifter innefattar bockning, hantering och förberedande bearbetning av material.

Om Viggo Boats

Viggo Boats tillverkas av Öregrund Marine Service AB som har ett trettiotal anställda och är verksamt på Öregrundsvarvet i Öregrund. Hos oss jobbar medarbetare av flera olika nationaliteter i åldrar från 22-65, vi tror att mångfald berikar och välkomnar självklart också kvinnliga sökande. Vi bygger exklusiva motorbåtar i aluminium av märket Viggo. Efterfrågan på våra båtar är mycket god och vi behöver stärka vårt team inför framtiden. Vår ambition är att skapa marknadens bästa aluminiumbåtar och dom som beställer en båt av oss är passionerade båtmänniskor med mycket höga krav. Vi som arbetar här brinner för produkten vi skapar och vill gärna jobba med drivna och entusiastiska kollegor som delar vår ambition. Vi ställer höga krav på att du ska kunna ta eget ansvar vilket också ger frihet och flexibilitet under arbetsdagen.

Har du frågor eller vill lämna in en ansökan kontaktar du: erik.wickgren(a)viggoboats.se eller ringer 0173-16812

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Rutgerson söker produktionsledare inom CNC

Vi kan stoltsera med en av landets vackrast belägna arbetsplatser. Många av oss börjar eller avslutar dagen med ett dopp, en båttur eller en promen... Läs mer >>
injett beskuren

Rosättra Båtvarv / Linjett behöver mer personal!

Vi behöver bli flera! Brinner du för båtar och har en stark teamkänsla med en personlighet som vill fortsätta lära sig? Vi ser att mångfald och br... Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software