Sweboat - för företag i branschen

Sweboats kursprogram

Sweboat har tagit fram ett kursprogram för sina medlemmar, speciellt anpassat för branschens behov. De flesta av kurserna ges direkt av Sweboat utan mellanhänder vilket ger dem ett mycket konkurrenskraftigt pris samtidigt som de kan arrangeras direkt ute hos medlemmar på flexibla datum.


Arbetsmiljöverket ställer höga krav på dig som arbetsgivare för att dina anställda ska kunna arbeta på ett tryggt och säkert sätt. Som arbetsgivare har du det yttersta ansvaret att rätt kunskap och rätt skyddsutrustning finns för arbetstagaren. Vid bristande kunskap, utbildningsintyg eller skyddsåtgärd kan arbetsmiljöverket utfärda en sanktionsavgift till företaget vid en eventuell tillsyn. Sanktionsavgiften är olika stor beroende på område och antal anställda. Sweboats kurser bygger på Arbetsmiljöverkets författningssamlingar (AFS) för att säkerställa att rätt kompetens nås.

Vi har även två kurser i affärsmannaskap, "Ekonomi för icke-ekonomer" och "Sälj och professionellt bemötande" som är framtagna inom ramen för Sweboats nya Affärsplattform.

Klicka på respektive kurs för att läsa mer

xenterbild

YH-utbildning: Marinteknik

Xenter erbjduer en ettårig marinteknisk yrkeshögskoleutbildning (YH) med inriktning mot serviceföretag i marinbranschen. Läs mer >>

Gymnasieutbildningar

Det finns ett antal gymnasieutbildingar för dig som vill arbeta i båtbranschen: Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software