Sweboat - för företag i branschen

Sweboat och Hallberg-Rassy i nytt samarbete om segelbåtsmässa på Orust

IMG_0444

Sweboat och Hallberg-Rassy i nytt samarbete om segelbåtsmässa på Orust
Fram till och med 2016 arrangerade Sweboat, tillsammans med Hallberg-Rassy, Öppna Varv på Orust.
Fr o m 2017 arrangerar Sweboat Marstrand Boat Show och Hallberg Rassy arrangerar Öppet Varv i Ellös.

Dessa två arrangemang har konkurrerat om samma helg, delvis samma besökare och samma utställare - segelbåtsföretagen och de tillbehörsföretag vars målgrupp är segelbåtsägare.

Nu har Sweboat och Hallberg-Rassy bestämt sig för att fr o m 2022 tillsammans arrangera en gemensam segelbåtsmässa i Ellös och arbetsnamnet är ”Orust Sailboat Show - med Öppet Varv”.

Öppet Varv kommer fr o m 2022 vara namnet på den del av segelbåtsmässan i Ellös där Hallberg-Rassy erbjuder visningar av sin båtproduktion på varvet samt deras tillbehörsbutik Hallberg-Rassy Parts.

Sweboat fortsätter även att arrangera mässan i Marstrand samma helg, under arbetsnamnet ”Marstrand Motorboat Show”.

”Vi är glada över att tillsammans med vårt branschförbund Sweboat äntligen få samla alla segelbåtsutställare och relaterade tillbehörsföretag på ett och samma ställe, här i vår hemmahamn i Ellös. Det här är riktigt bra för hela segelbåtsbranschen”, säger Magnus Rassy, VD Hallberg-Rassy.

”Vi ser fram emot att åter igen vara arrangör av en mässa tillsammans med HallbergRassy i Ellös och välkomnar besökarna att se alla segelbåtar och segelbåts-relaterade produkter samlade på Orust nästa år - samtidigt som vi ser fram emot att vidareutveckla mässan i Marstrand tillsammans med branschen”, säger Mats Eriksson, VD i Sweboat.

Välkomna nästa år den 26 – 28 augusti!

Mats Eriksson
[email protected]

Magnus Rassy
[email protected]
inomhus friskluftsmask

Båtbranschen svarar upp mot Transportstyrelsens nya rekommendationer för sanering av båtbottnar


Idag publicerade Transportstyrelsen nya rekommendationer för sanering av båtbottnar. Sweboat och båtbranschen välkomnar de nya rekommendationerna... Läs mer >>
IMG_0376

SkrotningspremieNy skrotningspremie gör det möjligt att kostnadsfritt lämna båtar till skrotning på ett miljövänligt sätt.

Båtar på upp till tre ton kan fr... Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software