Sweboat - för företag i branschen

SökBåt.se!

SökBåt.se – Sveriges annonssajt för båtar, tillbehör och tjänster!
SökBåt.se är en annonssajt och en båtdatabas från Sweboat - Båtbranschens Riksförbund.
Här visas annonser på nya och begagnade båtar, motorer, tillbehör samt olika tjänster, såsom service och förvaring, från företag i båtbranschen.

Här finns även Sveriges – och troligtvis – världens största båtdatabas med fakta, bilder och prisstatistik på över 10 000 båtmodeller.

SökBåt.se har även en annonshanteringssystem som gör att användaren bara behöver hantera sina annonser på ett ställe för att sedan kunna visa dem på sin egen sajt, Facebook och andra annonstjänster.

SökBåt.se har sedan starten växt kraftigt och har idag ca 3 000 annonser från över 130 annonsörer.

SökBåt.se har 2,4 miljoner besök per år med över 6 000 annonsvisningar per dag i genomsnitt.

Alla företag som annonserar på SökBåt.se är medlemmar i Sweboat – Båtbranschen Riksförbund. Det betyder att de följer ett antal kriterier för att konsumenten ska ha ett tryggt båtägande, säger Mats Eriksson, VD på Sweboat.
Sokbatstart

Det är alltid tryggare att handla med ett företag än en privatperson, bland annat tack vare konsumentlagarna som alla handlare lyder under, men det skall också vara ännu tryggare att handla hos ett företag som är medlem i Sweboat. Våra medlemmar har bland annat genomgått utbildning i konsumentjuridik, varudeklarerar begagnade båtar, har en ansvarsförsäkring och följer alltid ARNs rekommendationer vid en eventuell tvist.

En av Sweboats främsta uppgifter är att främja båtlivet. Vi vill att fler upplever lyckan med att vara på sjön och att dem som redan är där har ett roligt och tryggt båtliv.

Att vi skapat SökBåt.se är en del i denna strävan. Vår förhoppning är att det ska bli lättare att hitta rätt produkter och kunna få hjälp med rätt tjänster. Framförallt vill vi visa på vikten av att köpa dessa produkter och tjänster hos rätt företag.

Klicka här för att komma till SökBåt.se

Powered and produced by Carismar Software