Sweboat - för företag i branschen

Öppna Varv på Orust 26-28 augusti

Öppna Varv på Orust är alla båtälskares möjlighet att ta del av årets hetaste nyheter bland båtar, tillbehör, tjänster och service.
Mässan arrangeras för 21:e året i rad, i två hamnar på Orust; Ellös och Henån.I Ellös är den stora båtmässan med cirka 100 gästande båtar från både svenska och internationella tillverkare samt den stora tillbehörsavdelningen, i år på över 1 600 kvm – nytt rekord!
Här visas de senaste produkterna, tjänsterna och serviceerbjudanden från över 90 tillbehörsutställare.
Som vanligt är det många fina mässpriser och erbjudanden samt utförsäljning av bland annat sjökläder.

Utöver båtar och tillbehör bjuds det även på prova-på aktiviteter där besökarna kan prova på att åka med eller köra motorbåt samt segla med erfarna instruktörer. Sjöscouterna står för aktiviteter för stora och små barn under lördag och söndag.

I Henån visas ytterligare cirka 30 båtar tillsammans med ett mindre antal tillbehörsutställare. Här finns även en restaurang och det arrangeras prova-på segling och rodd. I hamnen anordnas samtidigt en träbåtsfestival, Classic Open, av Västkustens Träbåtsförening.

Totalt visas över 130 nya båtar i vattnet under Öppna Varv på Orust, varav cirka 20 är nyheter eller premiärer från svenska och utländska båttillverkare (se lista nedan).

Mässan är öppen fredag den 26 augusti till söndag den 28 augusti, kl. 10-18 på fredag och lördag och kl. 10-16 på söndag. Ingen entréavgift och fri parkering. Se utställarlista och mer information på www.oppnavarv.nu.

Läs hela Pressmeddelandet samt inbjudan till Pressfrukost m m via länken här, PM Öppna Varv 2016
Delta 26 Open_11

Fortsatt bra försäljning i båtbranschen

Den svenska båtbranschen befinner sig mitt inne i en mycket gynnsam period. 2017 såldes det för tredje året i rad nya båtar på en hög försäljningsn... Läs mer >>
praps2018

Ännu ett kanonår i ryggen ger båtbranschen fortsatt framtidstro!

”Trots en ganska kall och blåsig sommar 2017 ökade försäljningen av nya båtar och branschen växte totalt med ytterligare 10 % jämfört med året inna... Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software