Sweboat - för företag i branschen

Marinbutiken söker Marintekniker


Marinbutiken är ett mindre familjärt företag där vi sätter kunden i fokus och arbetar lösningsfokuserat med hög kvalité. Företaget består av tre huvudinriktningar; försäljning av båttillbehör i butik, nybåtsförsäljning med utställning och verkstad. Arbetet sker i nära samarbete mellan de olika inriktningarna.


Nu söker vi marintekniker för arbete i vår serviceverkstad för fritidsbåtar och utombordsmotorer. Arbetet innefattar reparationer och nymontering av utombordsmotorer och fritidsbåtar. Under höst och vinter arbetar vi med förvaring, konservering, av båtar och motorer vilket innebär en del arbeten utomhus.

Den vi söker ska gilla att arbeta i det lilla sammanhanget med varierande arbetsuppgifter. Du ska vara flexibel, noggrann och kunna arbeta självständigt. Erfarenhet från liknande arbete är ett krav och referenser eller motsvarande ska kunna uppvisas.

Arbetstiderna är måndag till fredag 9-18. Anställningen är heltid tills vidare med en provtid om tre månader.
Intresserad? Maila ditt CV!

Oskar Ander, VD
oskar "at" marinbutiken.com
0708940101 / 0854085090

viggofinal

Viggo Boats söker fler medarbetare!

Har du erfarenhet från tillverkande industri, gärna inom båtbranschen och en vilja att utvecklas inom ditt yrke tillsammans med ett erfaret team? D... Läs mer >>
Diesel Power logo

Diesel Power söker Servicetekniker

Är du servicetekniker med erfarenhet från båtar och har gedigen erfarenhet av dieselmotorer? Har du arbetat med truck, lastbil eller entreprenadmas... Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software