Sweboat - för företag i branschen

Marin alltiallo till Nimbus Boats Lidingö

nimbussthlm

Nimbus är Sveriges exklusivaste båtmärke. Nu söker vi dig som vill förstärka vårt team på Lidingö. Är du driven, noggrann, kvicktänkt alltiallo som kan ha många bollar i luften samtidigt ?


Kompetenskrav
Vi ser gärna att du har erfarenhet av båtbranschen, kanske via Marina Läroverket ? Vi värdesätter kunskaper inom bilvård/bilrekond, motorer samt elektronik. Dokumenterad sjövana, framförande av båt ett krav.

Arbetsuppgifter
Din roll som alltiallo är central. Ditt arbete består av att "duka" upp ank. nya båtar inför monteringar och leveranser. Städning samt tvätt är något vi ständigt gör med högsta noggrannhet både av nya & beg båtar såväl som våra vinterförvarade kund båtar. Ta emot dagliga leveranser av båtar och utrustning. Hålla rent & snyggt i vår hall samt på bryggan. Målning samt polering förekommer också. Du måste gilla att vara ute på bryggan oavsett väder. Leveranser sker dagligen under högsäsong.

Personliga egenskaper
Som person är du service-minded och utåtriktad. Du brinner för att göra ett bra jobb och har förmågan att ha många bollar i luften samtidigt. Noggrann och strukturerad. Kunna ta instruktioner och utföra dessa självständigt. Sist men inte minst, ha ett stort båtintresse. Vi strävar efter att leverera en upplevelse utöver det vanliga för våra kunder. Du blir en viktig del av det.

Anställningsform
Tjänsten kan vara heltid/halvtid. Tillträde enl ök.

Kontakt
Ansökan med cv samt personligt brev mailas till VD, Hans Walkenström, hans.walkenstrom@nimbus.se
Marina Läroverket

Marina Läroverket söker lärare i marintekniska ämnen

Vi söker lärare i marintekniska ämnen - gymnasiet Läs mer >>
yb

Vill du bli en Yachtbroker?

Vi söker dig som har ett genuint båtintresse och vill bli en av oss med en karriär som självständig YachtBroker. Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software