Sweboat - för företag i branschen

LIROS söker Key Account Manager

LIROS växer och behöver förstärkning!
Som säljare på LIROS har du kundansvar för kunder inom t.ex industri, jordbruk och kommersiell sjöfart. Rollen innebär frekventa resor inom Sverige, och sannolikt även Norden.

Du blir en del av ett litet team med stor möjlighet att själv forma din roll, och tror att du är en person som trivs med att växa tillsammans med resten av företaget.

LIROS kunder finns inom ett brett spann av branscher, varav 50% inom marint, och vi ser det därför som meriterande om du erfarenhet av båtbranschen, eller ett privat båtintresse. Alternativt har du erfarenhet från lyft- och lastbranschen.

LIROS Skandinavia AB är ett helägt dotterbolag till tyska LIROS GmbH, och kärnprodukten är olika typer av tågvirke och bandprodukter. I produktportföljen finns dessutom några av världens starkaste marina varumärken: LIROS, Wichard, Spinlock, Profurl, och Polyform.

Utgångspunkten är i första hand huvudkontoret i Göteborg (Billdal), men om du är rätt person kan vi sannolikt hitta en lösning även om du bor i någon utav landets andra större städer.

Vid rekryteringen kommer stor vikt ligga vid personliga egenskaper.

Rollen tillsätts under första halvan av 2021.

Kontakta Emil Alnebäck: [email protected]
LIROS Logo 2016 Pantone 287 300 dpi
BrohällMarinVåg

Brohäll Marin söker marintekniker

Brohäll Marin AB är beläget på Bullandö Marina cirka 2 mil öster om Gustavsberg, Värmdö. Vi är ett glatt gäng som nu behöver förstärkning av en duk... Läs mer >>
marineLOGO

Verkstadsansvarig till Marine Store

Vi söker en ny verkstadsansvarig till vårt team i Nynäshamn! Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software