Sweboat - för företag i branschen

Linjett söker personal!

Finsnickare / Maskinsnickare - Båtbyggare
I och med bra efterfrågan på våra båtar så söker vi flera duktiga maskin- inredning- och finsnickare. Personen måste hantera självständigt arbete under ansvar. Du bör ha minst 1-3 års erfarenhet inom yrket, samt yrkesutbildning i grunden. Hos oss finns det goda möjligheter att fortsätta utvecklas och bygga sin kunskap om tekniker, trä och dessa egenskaper ihop med konstruktionen i våra båtar. Vi söker efter dig som har känsla för kvalitet och erfarenhet från maskinsnickeri och finsnickeri. Du behöver vara bra på att hålla en struktur och ordning på ditt arbete och samtidigt självständigt kunna planera och genomföra hantverket nogrant.

Vi som båtvarv jobbar för att ligga i framkant med hög kompetens rörande marint snickeri och ytbehandling. För rätt person så finns stor frihet i arbetet, kombinerat med kompetenta och glada medarbetare som alla jobbar för att utvecklas och hjälpa varandra. Vi är en arbetsplats som värderar mångfald på alla sätt.

Om Linjett
Vi är ett modernt båtvarv med 127 åriga traditioner och ca 30 anställda beläget 15 km från Norrtälje. Vi bygger Linjett segelbåtar med modern teknologi och tar även hand om båtarna under vintern. Efterfrågan på våra handbyggda Linjettsegelbåtar och tjänster ökar och vi behöver stärka oss för framtida kommande projekt. Våra kunder har mycket höga förväntningar på våra Linjetter och servicearbeten. Vi som arbetar här har en stark känsla för kvalitet och service och sätter alltid båtägaren i fokus.

Samtliga personer som arbetar på Linjettvarvet behöver ha ett eget driv och entusiasm för att bidra. Vår arbetsvecka slutar 13.30 på fredagar och ger ett längre veckoslut, vi har friskvårdsbidrag och GS-avtal. Arbetet innebär personlig frihet och ansvar som måste kunna hanteras av samtliga anställda på varvet.

Se mera på https://www.linjett.se/jobba-hos-oss/
Powered and produced by Carismar Software