Sweboat - för företag i branschen

Linjett segelbåtar söker yrkeskunnig maskinsnickare / möbelsnickare

Vi på Rosättra Båtvarv behöver stärka upp med fler hantverkare för att möta efterfrågan på våra Linjettsegelbåtar.


Linjett snickeriYrkeskunnig Maskinsnickare / Möbelsnickare


I och med bra efterfrågan på våra båtar så söker Rosättra Båtvarv nu erfaren maskinsnickare. Personen med erfarenhet skall kunna hantera självständigt arbete under ansvar. Minst 3 års erfarenhet inom yrket samt yrkesutbildning i grunden är ett krav. Här krävs en vilja att utveckla sig själv och sin kunskap om trä och dessa egenskaper ihop med konstruktionen i våra båtar. Vi söker efter dig som har erfarenhet och kunskap från maskinsnickeri och finsnickeri. Du behöver vara bra på att hålla en struktur och ordning på ditt arbete och samtidigt självständigt kunna planera och genomföra hantverket.

Stora utmaningar finns inom området och vi skall ligga i framkant med hög kompetens rörande marint snickeri och ytbehandling under de närmaste åren. För rätt person så finns stor frihet i arbetet kombinerat med kompetenta och glada medarbetare.

Vi strävar efter mångfald på alla sätt – bland annat ser vi gärna kvinnliga sökanden!

Om Rosättra
Vi är ett modernt båtvarv med 127 åriga traditioner och ca 30 anställda beläget 15 km från Norrtälje. Vi bygger Linjett segelbåtar med moderna metoder och tar även hand om dessa under vintern. Efterfrågan på våra handbyggda Linjettsegelbåtar och tjänster ökar och vi behöver stärka oss för framtida kommande projekt. Våra kunder har mycket höga förväntningar på våra Linjetter och servicearbeten. Vi som arbetar här har en stark känsla för kvalitet och service och sätter alltid båtägaren i fokus.

Samtliga personer som arbetar på Rosättra Båtvarv behöver ha ett eget driv och entusiasm för att bidra. Vår arbetsvecka slutar 13.30 på fredagar och ger ett längre veckoslut, vi har friskvårdsbidrag och GS-avtal. Arbetet innebär personlig frihet och ansvar som måste kunna hanteras av samtliga anställda på varvet.

Skicka din ansökan till [email protected]
marineLOGO

Verkstadsansvarig till Marine Store

Vi söker en ny verkstadsansvarig till vårt team i Nynäshamn! Läs mer >>
WASA_DEKAL

Wasa Yachts söker mekaniker

Verksamheten är i en expansiv fas och vi behöver utöka personalstyrkan. Vi söker duktiga mekaniker, gärna med erfarenhet från Yanmar, Volvo Penta, ... Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software