Sweboat - för företag i branschen

Lediga jobb på Linjett / Rosättra Båtvarv

linjett 1

Linjett / Rosättra båtvarv söker nu:Installatör / Montör / Elektriker
I och med bra efterfrågan på våra båtar så söker Rosättra Båtvarv nu erfaren installatör av elektronik, VVS, värme eller liknande komponenter till marina applikationer. Personen måste kunna hantera självständigt arbete under ansvar. Minst 5 års erfarenhet inom yrket samt yrkesutbildning i grunden är ett krav. Hos oss finns det goda möjligheter att fortsätta utvecklas och bygga sin kunskap ihop med produktionen av våra båtar. Du behöver vara bra på att hålla en struktur och ordning på ditt arbete och självständigt kunna planera och genomföra installationerna.

Vi strävar efter mångfald på alla sätt – bland annat ser vi gärna kvinnliga sökanden!

Skicka din ansökan till [email protected]Marin Servicetekniker

I och med bra efterfrågan på våra tjänster för eftermarknaden på våra Linjetter så söker Rosättra Båtvarv nu erfaren Marin Servicetekniker. Personen kommer jobba med reparationer, underhåll och nyinstallationer på båtar som kommer in för service. I rollen behöver man kunna hantera ansvar och självständigt arbete. Minst 5 års erfarenhet inom yrket samt yrkesutbildning i grunden är ett krav. Hos oss finns det goda möjligheter att fortsätta utvecklas tillsammans med vårt serviceteam. Vi söker efter dig som har bred kunskap i marinservice. Du behöver vara bra på att hålla en struktur och ordning på ditt arbete och självständigt kunna planera och genomföra arbetsuppgifterna.

Vi strävar efter mångfald på alla sätt – bland annat ser vi gärna kvinnliga sökanden!

Skicka din ansökan till [email protected]


Yrkeskunnig Maskinsnickare / Möbelsnickare
I och med bra efterfrågan på våra båtar så söker Rosättra Båtvarv nu erfaren maskinsnickare. Personen måste kunna hantera självständigt arbete under ansvar. Minst 3 års erfarenhet inom yrket samt yrkesutbildning i grunden är ett krav. Hos oss finns det goda möjligheter att fortsätta utvecklas och bygga sin kunskap om trä och dessa egenskaper ihop med konstruktionen i våra båtar. Vi söker efter dig som har erfarenhet och kunskap från maskinsnickeri och finsnickeri. Du behöver vara bra på att hålla en struktur och ordning på ditt arbete och samtidigt självständigt kunna planera och genomföra hantverket.

Vi som båtvarv jobbar för att ligga i framkant med hög kompetens rörande marint snickeri och ytbehandling. För rätt person så finns stor frihet i arbetet, kombinerat med kompetenta och glada medarbetare som alla jobbar för att utvecklas och hjälpa varandra.

Vi strävar efter mångfald på alla sätt – bland annat ser vi gärna kvinnliga sökanden!

Skicka din ansökan till [email protected]


Om Rosättra
Vi är ett modernt båtvarv med 127 åriga traditioner och ca 30 anställda beläget 15 km från Norrtälje. Vi bygger Linjett segelbåtar med modern teknologi och tar även hand om båtarna under vintern. Efterfrågan på våra handbyggda Linjettsegelbåtar och tjänster ökar och vi behöver stärka oss för framtida kommande projekt. Våra kunder har mycket höga förväntningar på våra Linjetter och servicearbeten. Vi som arbetar här har en stark känsla för kvalitet och service och sätter alltid båtägaren i fokus.

Samtliga personer som arbetar på Rosättra Båtvarv behöver ha ett eget driv och entusiasm för att bidra. Vår arbetsvecka slutar 13.30 på fredagar och ger ett längre veckoslut, vi har friskvårdsbidrag och GS-avtal. Arbetet innebär personlig frihet och ansvar som måste kunna hanteras av samtliga anställda på varvet.
LIROS Logo 2016 Pantone 287 300 dpi

LIROS söker Key Account Manager

LIROS växer och behöver förstärkning!
Som säljare på LIROS har du kundansvar för kunder inom t.ex industri, jordbruk och kommersiell sjöfart. Rol... Läs mer >>
BrohällMarinVåg

Brohäll Marin söker marintekniker

Brohäll Marin AB är beläget på Bullandö Marina cirka 2 mil öster om Gustavsberg, Värmdö. Vi är ett glatt gäng som nu behöver förstärkning av en duk... Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software