Sweboat - för företag i branschen

Ett tryggt båtägande!

Som båtägare vill du känna trygghet när du är på sjön. På samma sätt vill du givetvis känna trygghet när det gäller köp eller service av båten, motorn och utrustningen.


Medlemsaffisch
Vi har ett bra råd att ge dig: Vänd dig alltid till ett av Sweboats medlemsföretag! Våra medlemmar finns över hela landet och driver sina verksamheter året runt med Kunskap, Kvalitet, Köptrygghet som ledord. Sweboat har över 400 företag inom marinbranschen som medlemmar.
De bästa och mest pålitliga företagen i branschen har valt att ansluta sig. Det grundläggande kravet för att få bli medlem i Sweboat är seriositet. Det betyder bland annat att man följer konsumentlagarna, säljer CE-märkta och, om begagnade, varudeklarerade båtar, har en ansvarsförsäkring och miljöpolicy samt följer ARNs rekommendationer vid en eventuell tvist.

Allt för att du ska ha ett tryggt båtägande!
Andressons båtvarv

Vi värnar och främjar båtlivet

Sweboat är båtbranschens intresseorganisation. Verksamhetens målsättning är att skapa gynnsamma förhållanden för branschen, vara branschens talesma... Läs mer >>

Varför medlem?

Sweboat är båtbranschens intresseorganisation med ca 400 medlemsföretag. Verksamhetens målsättning är att främja och värna gemensamma branschintres... Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software