Sweboat - för företag i branschen

Erfaren marinmekaniker till Marindepån Danderyd

Marindepån & Skanstull Marin arbetar med försäljning och service av fritidsbåtar. Bolaget är ledande i Stockholm och har verksamhet på fem platser i regionen. Vi arbetar med försäljning, service, sommar- och vinterplatser samt reservdelar och tillbehör.

MarinDepån Skanstull Marin

Vi söker nu en erfaren marinmekaniker till vår anläggning i Danderyd. Idag omfattar verksamheten försäljning av nya och begagnade båtar och motorer, tillbehörs- och reservdelsförsäljning samt en serviceverkstad.

Som mekaniker kommer du att arbeta med service och reparationer av utom- och inombordare. Du kommer även att hjälpa till med nymonteringar och och montering av nya motorer.

Du skall ha erfarenhet som marin motormekaniker. Du skall även vara öppen för att hjälpa till med andra uppgifter. Du skall även ha gott ordningssinne, vara bra på att planera och en förmåga att självständigt slutföra påbörjade arbeten.

Befattningen kräver B-körkort. E- körkort, truckkort samt kunskaper i att köra hjullastare och kran är meriterande.

Vi är auktoriserade för, och arbetar i första hand med, Mercury, MerCruiser, Suzuki och Honda.

Anställningen är tillsvidare och heltid. Vi tillämpar provanställning.

Är du intresserad så sänd in din ansökan till jobb@marindepan.se. För mer information om vår verksamhet besök gärna vår hemsida www.marindepan.se.

Ansökningstiden går ut 31/5. Intervjuer sker löpande.

SökBåt.se!

SökBåt.se – Sveriges annonssajt för båtar, tillbehör och tjänster! SökBåt.se är en annonssajt och en båtdatabas från Sweboat - Båtbranschens Riksf... Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software