Sweboat - för företag i branschen

Båtmässan Göteborg

Båtmässan i Göteborg firar 60-årsjubileum! Sweboat är stolt medarrangör.


Båtmässan


På Båtmässan kastar vi loss inför sommaren 2019!
  • 300 utställare
  • +45 seminarier
  • +50 premiärer
  • +400 båtar


Här finns allt som gör livet på och kring vattnet bättre, skönare, enklare, säkrare och roligare. På plats finns det ett brett utbud av båtar, tillbehör och utrustning till båt och besättning. Det finns något för alla som är intresserad av vattenliv: båtägare, båtentusiaster, barnfamiljer, fiskeintresserade, pryltokiga vattenälskare och nyfikna nybörjare. Över 300 utställare som står till din tjänst och hjälper dig med ditt nästa båtköp, ger tips om underhåll och service samt visar upp mängder av prylar som gör ditt båt- och vattenliv bättre.

På Båtmässan finns även ett inspirerande scenprogram med intressanta föredrag, utbildningar, uppvisningar, barnaktiviteter och restauranger med god mat i ren västkust-anda.

Missa inte nyheten Hugos båtvarv där våra yngre besökare får chansen att bygga och designa sin egna lilla båt.

Natten innan Båtmässans första dag räknar vi alla båtar på mässgolvet. På öppningsdagen är de sökbara på sökbåt.se – du kan se vilka båtar som ställs ut och därmed förbereda ditt besök.


Varmt välkommen 2-10 februari 2019!


Mer information finns på www.batmassan.se

Branschdag
Den 1 februari är det branschdag kl. 11-16, mer information om biljetter etc. kommer inom kort.

Allt på Sjön 2013

Båtmässor

Här presenteras en översikt över årets båtmässor. Uppgifterna är sammanställda från IFBSO's hemsida och IBI's mässkalendarium.

Det är ett levan... Läs mer >>
Powered and produced by Carismar Software